Populaire Audi occasions

Vind de perfecte Audi voor jou

Niet alleen de technische innovaties van Audi zijn enorm, maar het aanbod modellen ook. De basismodellen Audi A1 tot en met Audi A8 vertegenwoordigen de traditionele carrosserievarianten. Neem bijvoorbeeld de Audi A3, Audi A4 en Audi A5: deze zijn erg geliefd onder de zakelijke rijders. Naast de basismodellen is er de Q-reeks.  Hierbij kun je denken aan de Audi Q2 en de Audi Q5. Audi Sport bouwt de R- en RS-modellen.

 

Dan is er nog de Audi e-tron. Deze elektrische variant is mede dankzij de fiscale voordelen razend populair in binnen- en buitenland. Je bespaart met de e-tron niet alleen brandstofkosten, maar profiteert ook van belastingvoordelen en subsidies. Denk hierbij aan een lage bijtelling (8%), geen aanschaf- en wegenbelasting en milieu-investeringsaftrek.

 

De zoektocht naar een tweedehands Audi

We kaartten het net al aan: niet alleen onder particulieren maar ook onder zakelijke rijders is Audi geliefd. Zodra je op het internet op zoek gaat naar een Audi occasion verschijnen er vele hits waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom werken wij op de website van Auto Christiaan met een filtersysteem. Hier kun je de zoekopdracht verfijnen door onder andere de transmissie, brandstof (diesel, benzine of hybride), het bouwjaar en de kilometerstand te selecteren. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ben je ook verzekerd van een kwaliteitsoccasion tegen een scherpe prijs.

Kom langs in de showroom

Kom langs in de showroom

Het bekijken van in- en exterieur foto’s van auto’s, het vergelijken van opties en technische innovaties: voor veel mensen is het een hobby. Voor een optimale beleving – om de Audi in het echt te bekijken en een proefrit te maken – nodigen we je van harte uit in de showroom. De vakspecialisten vertellen je graag alle ins en outs van de tweedehands Audi. Ook kunnen we je meer informatie geven over bijvoorbeeld de belastingvoordelen van een e-tron, de inruilmogelijkheden en een occasion leasen.

Een Audi occasion leasen of kopen

Het kopen van een tweedehands Audi is een investering die je waarschijnlijk niet iedere dag doet. Neem daarom rustig de tijd om de auto en het autobedrijf te bekijken. Wanneer je een uitgebreide proefrit hebt gemaakt en de algemene indruk goed is, wordt er vaak tot koop overgegaan. Naast het betalen per pin of bankoverschrijving is het ook mogelijk om de occasion te financieren. Dit kan het volledige aankoopbedrag zijn of een deel hiervan. Om te kijken wat het maandbedrag wordt voor een Audi leasen kun je online de gewenste financiering (aanbetaling, slottermijn en looptijd) invullen, waarna je direct het maandbedrag ziet. Zodra je de aanvraag verstuurd, ontvang je binnen 24 uur een offerte. Natuurlijk is het ook mogelijk om ter plekke de financieringsmogelijkheden te doorlopen.

 

Laat je huidige auto taxeren

Ben je in het bezit van een auto en wil je deze inruilen op een Audi occasion? Dat is mogelijk, graag zelfs! Je kunt ervoor kiezen om in de showroom een inruilvoorstel aan te vragen, maar dit kan ook online of via WhatsApp. Door op de inruilvoorstelbutton te klikken, opent er een formulier. Vul hier zo veel mogelijk informatie over de staat van de huidige auto. Denk hierbij aan het kenteken, de kilometerstand, eventuele beschadigingen, extra opties e.d. Op deze manier kunnen we de waarde van de auto zo goed mogelijk bepalen.

Vind je het prettig om de communicatie via WhatsApp te laten verlopen? Bovengenoemde punten en een aantal foto’s van de binnen- en buitenkant van de auto mogen ook via WhatsApp verstuurd worden. Dit kan naar 06 29 60 54 88. Op het 06-nummer zijn we ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Onderhoud voor jouw tweedehands Audi

Onderhoud voor jouw tweedehands Audi

Jouw Audi is bij ons in goede handen. Met degelijk onderhoud, controles, reparaties en APK houden wij jouw Audi in topconditie. Met de online afspraakmodule is het inplannen van een kleine- of grote beurt, apk keuring of een trekhaak monteren een fluitje van een cent. Niet alleen kwaliteit, maar ook service staan hierbij hoog in het vaandel. Daarom kun je gebruik maken van een gratis leenauto of -fiets en wordt de auto na een afspraak in de werkplaats gratis gewassen.

Een tweedehands Audi voor heel Nederland

We heten je van harte welkom om de Audi occasion te bekijken en een proefrit te maken. Onze klanten komen uit heel Nederland: vanuit de hoofdstad Amsterdam tot het zuidelijke Maastricht. We raden je aan om van tevoren een afspraak in te plannen, zodat de Audi voor je klaargezet kan worden. Ook weet je op deze manier zeker dat de Audi die je op het oog hebt nog niet is verkocht. Of je nu uit een van onderstaande steden komt of uit een totaal ander gebied: kom gerust langs in de showroom aan de Kanaalweg 11 in Blokzijl.

Geschiedenis van Audi

Het begin van Audi gaat terug naar het jaar 1899 waar in Keulen de Horch Motorwagenwekte AG werd opgericht door August Horch. De geproduceerde auto’s droegen de achternaam van Horch. Na een serieuze aanvaring met de financieel directeur in 1906 stapt Horch op en richt een nieuw merk op. Dit wordt de Latijnse vertaling van Horch. Audi.

In de latere geschiedenis van Audi speelt het historische Duits auto-, motor- en bromfietsmerk DKW een belangrijke rol. In de jaren ’30 fuseren Horch, Audi, DKW en Wanderer dan ook tot één bedrijf: de Auto Union. De Audi modellen zoals we ze nu kennen zijn afkomstig uit deze samenwerking. Maar ook het logo stamt uit deze tijd. De vier verstrengelde ringen staan voor de samenwerking van de vier bedrijven.

 

Auto Union wordt overgenomen door Volkswagen

Het jaar 1966 is een belangrijk jaar voor Auto Union. Volkswagen krijgt alle aandelen in handen. De merknaam Audi wordt opnieuw gelanceerd met het nog uit te brengen model Audi 60, wat een groot succes werd. Daarnaast werden de pruttelende en olie spuiende DKW-tweetakmotoren verruild voor een nieuwe 1.7-liter viertakmotor. Ontworpen door Daimler-Benz. Tegenwoordig beter bekend als Mercedes-Benz. In de jaren ’70 kwam de Audi 80 en de Audi 50 op de markt, wat beiden een groot succes is. Technisch gezien is de Audi 90 identiek met de Volkswagen Passat en de Audi 50 is een luxe uitvoering van de allereerste Volkswagen Polo.

Tot op heden is Audi een onderdeel van de Volkswagen Groep. Officieel Volkswagen AG genoemd. Hieronder hangt de werkmaatschappij Audi Groep. Naast Audi en Volkswagen vallen ook de zustermerken Seat en Lamborghini hieronder.

Audi belevenissen

Rondom de fabriek in de Duitse plaats Ingolstadt heeft Audi een belevenisoord neergezet. Het Audi Forum Ingolstadt. Het moderne gebouw is onder andere voorzien van een Audi Museum Mobile, een winkel, bioscoop en een jazz-concertgebouw. Naast presentaties over bijvoorbeeld de geschiedenis van Audi wordt er ook inzicht gegeven in aspecten als lakkleuren en – productie. Voor een optimale belevenis kunnen bezoekers een begeleide rondleiding door de fabriek krijgen.

 

Ook organiseert het merk af en toe een Drivers Day in Ingolstadt, waar je als consument de kans krijgt om kennis te maken met de ‘Audi-beleving’. Ook kun je sinds 2014 terecht bij het Audi Driving Experience Center bij het Beierse Neuburgan der Donau. Het circuit heeft diverse terreinen zoals een dynamiek- en handlingparcours en een off-road terrein wat onder andere wordt gebruikt om (race)auto’s te testen, rijtrainingen te geven en rij-assistentiesystemen te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen

Hoe zuinig is een tweedehands Audi?

Hoe zuinig een auto is hangt onder andere af van het model, de uitvoering en het bouwjaar. In de specificaties van alle Audi occasions kun je het energielabel terugvinden en het type brandstof. Hier staat aangegeven of het model op benzine of diesel rijdt of dat hij elektrisch of hybride is. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de vakspecialisten van Auto Christiaan.

 

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Auto Christiaan?

We ruilen je auto graag in. Met behulp van de inruilbutton die op iedere occasionpagina is te vinden, kun je eenvoudig een taxatie aanvragen. Dit mag overigens ook via WhatsApp. De definitieve inruilwaarde wordt bij de vestiging zelf vastgesteld.

 

Krijg ik garantie op mijn Audi occasion?

Het is mogelijk om een garantiepakket (6 maanden BOVAG-garantie) af te nemen bij de Audi occasion naar wens.

 

Hoe kan ik mijn tweedehands Audi betalen?

Dit kan op verschillende manieren. Bij Auto Christiaan kun je een Audi occasion kopen of financieren. In geval van koop kun je het aankoopbedrag van de tweedehands Audi overschrijven, pinnen of contant betalen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op met Auto Christiaan.

 

Kan ik de btw van een Audi occasion terugvorderen?

Dit ligt eraan het om een btw- of marge-auto gaat. Bij een btw-auto is het voor de zakelijke rijders vaak terug te vorderen.

s

Vragen over Audi occasions

Voor meer informatie over een tweedehands Audi kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar op 0527 211 233. Buiten de openingstijden zijn wij iedere dag tot 22:00 uur te bereiken op 06 21 62 17 28. Liever appen? Ook dit is mogelijk.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop