De zes populairste én betaalbare occasions van dit moment

Occasions zijn populairder dan ooit tevoren. Niet zo gek aangezien de kwaliteit van de auto’s steeds beter is en het onderhoud in Nederland zeer goed geregeld is. Denk maar aan de wettelijk verplichte apk-keuring. Doordat de auto’s kwalitatief steeds beter zijn, worden ze ook gewilder. Sommige occasions halen de website en autoplatforms niet eens. We hebben zes populaire  én betaalbare occasions van dit moment op een rij gezet. Van (piep)klein naar groot.

1. Hyundai i10

De Japanse Hyundai i10 is sinds 2007 te zien op de Nederlandse wegen. Hij behoort tot de A-klasse. Oftewel: de kleinste auto’s van de markt. Nog een voordeel: de Wegenwacht komt deze betrouwbare stadsauto zelden tegen.

2. Renault Clio

In de categorie B-klasse is de Renault Clio al jarenlang de bestverkochte auto. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. De wendbare Fransman is zuinig en van alle markten thuis. Ideaal voor korte afstanden, maar net zo geschikt voor een stedentrip of vakantie in binnen- en buitenland.

 

3. Volvo V40

 

Het is de perfecte familieauto: de Volvo V40. Veiligheid staat bij het Zweedse merk sinds jaar en dag voorop. De V40 biedt een stabiele wegligging en vloeiende rijervaring, waardoor het een comfortabele auto is voor zowel korte als lange afstanden. De V40 is het ultieme bewijs dat degelijkheid niet saai hoeft te zijn.

4. Audi A3 Sportback

Het is een enorm geliefde auto: de Audi A3 Sportback. Hij is langer dan zijn driedeurs broertje, maar officieel geen stationwagen. De A3 Sportback heeft voldoende ruimte om als gezinsauto dienst te doen, maar is ook representatief genoeg voor zakelijke doeleinden. Met de Audi A3 ervaar je het beste van beide werelden.

5.    Mercedes Benz C-klasse Estate

Er zijn weinig auto’s met zo’n statige uitstraling als de Mercedes Benz C-klasse Estate. De lange motorkap en het schuin aflopende dak maken deze C-klasse een lust voor het oog. Ook biedt de stationwagen meer dan genoeg ruimte voor bagage en passagiers met lange benen. De Estate is ook verkrijgbaar in een hybride uitvoering.

6. Peugeot 2008

De vraag naar (compacte) SUV’s blijft toenemen. De Peugeot 2008 is een van de zuinigste modellen in deze carrosserievorm. Dankzij de hoge zit ervaar je een ruimtelijk gevoel. Over ruimte gesproken: die is er meer dan genoeg in de SUV.

Vind je droomauto bij Auto Christiaan

Ben je op zoek naar een betrouwbare occasion? Bij Auto Christiaan hebben we een mooi aanbod occasions voor je beschikbaar. Je kunt ons aanbod eenvoudig online bekijken of langskomen bij ons in de showroom. We hebben occasions van uiteenlopende merken waaronder bovengenoemd. Wil je meer informatie over een occasion of wil je een afspraak inplannen? Je mag ons altijd bellen op 0527 29 13 22, een WhatsAppbericht sturen naar 06 12 62 17 28 of een e-mail verzenden naar info@autochristiaan.nl.