Bekijk onze BMW occasions

Een BMW occasion kopen

Een BMW 1 serie, een BMW 5 serie of een BMW 3 serie. Welke is jouw favoriet? Ga je liever voor een sportieve hatchback, een stationwagen of een cabriolet? BMW staat bekend om zijn technische innovaties, optimale uitrusting en dynamiek. Scroll door ons aanbod jonge occasions en bekijk de populaire tweedehands BMW modellen.

Ruil je auto in op een BMW

Heb je een auto om in te ruilen? Geen probleem. Met behulp van onze inruiltool kun je online berekenen hoeveel jouw huidige auto nog waard is. Voer het kenteken en de kilometerstand in, druk op de startknop en de taxatie gaat van start.

Ruim assortiment BMW occasions

Een BMW kopen is een uitgave die je niet meer zomaar doet. Daarom vertellen wij je alle ins en outs van de auto én geven we je een eerlijk en gedegen advies. Ook kun je langskomen voor een vrijblijvende proefrit, zodat je zelf het rijcomfort kunt ervaren. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

s

Vragen over een tweedehands BMW?

Wil je meer informatie over een bepaald model? Wij helpen je graag. Ook wanneer de BMW waar je naar op zoek bent niet op onze website staat, kun je contact met ons opnemen. Wij gaan vervolgens voor je op zoek naar de juiste occasion zonder dat je ergens aan vast zit. Stuur een e-mail naar info@autochristiaan.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0527 29 13 22. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn we van 09:00 tot 16:00 uur geopend.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop