Ontdek het nieuwste aanbod Citroën occasions

Tweedehands Citroën kopen

Een tweedehands auto koop je niet zomaar. Om eventuele verrassingen na de aankoop te voorkomen, ontvang je van ons altijd een eerlijk en transparant advies. Dit houdt in dat we je niet alleen de positieve punten van de Citroën occasion laten zien, maar het ook aangeven wanneer er bijvoorbeeld een kras op de auto zit. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de Citroën die jij zoekt net verkocht is of niet in ons assortiment zit. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op, zodat wij voor je op zoek kunnen naar het juiste model.

Speciaal voor jou geselecteerd: de populairste Citroën occasions

Van hatchback tot sedan, van diesel tot benzine en van handgeschakeld tot automaat: de Citroën is te koop in verschillende modellen en uitvoeringen. Bij Auto Christiaan vind je onder andere een Citroën C1 en Citroën DS3, maar ook voor de grotere modellen kun je bij ons terecht. Zo hebben we ook een Citroën Cactus of een Citroën Picasso in het assortiment. Om ervoor te zorgen dat je altijd up-to-date bent, raden wij aan om het occasionaanbod regelmatig te controleren.

Auto inruilen? Geen probleem

Heb je een inruiler? Geen probleem. Op onze website vind je een inruilmodule, waarmee je eenvoudig de waarde van je huidige auto kunt berekenen. Hierdoor zie je direct wat je auto waard is en wat je eventueel moet bijleggen. Voer het kenteken en de tellerstand in, druk op de startbutton en de taxatie gaat van start.

Een geschikte Citroën occasion voor iedereen

Waar je ook vandaan komt: een vrijblijvende proefrit kan nooit kwaad. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Ook wanneer je niet uit de buurt van Blokzijl komt, heten wij je van harte welkom voor een eerlijk en vakbekwaam advies én het maken van een proefrit.

s

Meer informatie over een tweedehands Citroën

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een tweedehands Citroën? Wij helpen je graag. Stuur een e-mail naar info@autochristiaan.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0527 29 13 22. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 – 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij van 09:00 tot 16:00 uur geopend.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop