Bekijk de nieuwste Ford occasions

Welk model Ford kies jij?

Een ding is zeker: met een Ford zit je altijd goed. Wanneer je voor Ford kiest, heb je een standaard een rijk uitgeruste auto. Dankzij het uitgebreide aanbod aan verschillende modellen, zit er altijd een geschikte Ford occasion voor je tussen. Van een fijne stadsauto tot een SUV voor meer avontuur. Bij Auto Christiaan zijn alle gebruikte Ford personenwagens eerlijk geprijsd en professioneel onderhouden. Daardoor ben je verzekerd van een kwalitatief goede auto die nog vele kilometers mee kan. Heb je de perfecte Ford gevonden? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een proefrit en ontdek de legendarische rijeigenschappen van een Ford.

Auto inruilen voor een tweedehands Ford

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto, is de kans groot dat je een auto hebt om in te ruilen. Met behulp van onze inruiltool zie je in een oogopslag wat jouw auto waard is. Voer het kenteken en de tellerstand in en druk vervolgens op de button ‘start de taxatie’.

Ford occasions door heel Nederland

Voordat je overgaat tot de aankoop van een Ford wil je waarschijnlijk eerst een proefrit maken. Dit is geen probleem. Rijd door de groene omgeving van Blokzijl en pak een stukje snelweg om het rijcomfort van de Ford te ervaren. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Ook wanneer je niet uit de buurt van Blokzijl komt, heten wij je van harte welkom.

s

Vragen over een Ford occasion?

Wil je meer informatie over een model Ford of wil je een deskundig advies? Wij helpen je graag. We zijn per e-mail bereikbaar op info@autochristiaan.nl. Ook zijn we van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 0527 29 13 22. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop