Ontdek de Kia occasions

Tweedehands Kia kopen

Het kopen van een tweedehands Kia blijft spannend. Om je zekerheid te bieden, is de onderhoudshistorie van de auto aanwezig en zijn we aangesloten bij de Nationale AutoPas. Daarnaast staan we bekend om ons eerlijke en transparante advies: geen mooie praatjes, maar we zeggen waar het op staat. Zo zeggen we het ook eerlijk als er minder mooie punten aan een auto zitten. Wel zo fair.

Wat is jouw favoriete Kia model?

Van een stadsauto, gezinsauto, zakenauto of een SUV tot een hybride. Kia has it all. Dankzij het uitgebreide aanbod aan verschillende modellen is Kia niet voor niets razend populair. Met name de Kia Picanto, Sportage en Ceed zijn enorm populair dankzij de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding van het Koreaanse automerk. In welke Kia zie jij jezelf wel rijden?

Ruil je auto in voor een Kia

Rijd je al in een auto, maar ben je toe aan wat anders? Ruil je auto dan in voor een tweedehands Kia. Met de inruiltool laat je eenvoudig de benodigde gegevens, zoals de kilometerstand, het kenteken en een aantal foto’s achter. Aan de hand hiervan kunnen we de waarde van je huidige auto berekenen en een scherp aanbod voor je neerleggen.

De juiste uitvoering niet gevonden? We starten de zoektocht

Is de Kia die je op het oog had nét voor je neus weggekaapt door een andere klant of staat het model waar je naar op zoek bent niet tussen onze voorraad? Laat het ons weten. Door middel van een vrijblijvende zoekopdracht gaan we voor je op zoek naar de Kia die aan al jouw wensen voldoet.

Een Kia occasion voor iedereen

Vanuit Brabant, Noord-Holland, Friesland en Overijssel komen mensen naar Auto Christiaan voor een geschikte tweedehands auto. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend voor een eerlijk en vakbekwaam advies.

s

Vragen over een Kia occasion?

Staat de tweedehands Kia waar je naar op zoek bent niet in ons aanbod? Laat gerust een vrijblijvende zoekopdracht achter. Je zit nergens aan vast. Ook als je meer informatie wilt over een bepaald model, helpen wij je graag. Stuur een e-mail naar info@autochristiaan.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0527 29 13 22. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij van 09:00 tot 16:00 uur geopend.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop