Plan een kleine beurt in bij Auto Christiaan en ontdek de voordelen:

 • checkbox Gratis vervangend vervoer
 • checkbox Kosteloze haal- en brengservice
 • checkbox Onderdeel aan vervanging toe? Vooraf een prijsopgave
 • checkbox Na een onderhoudsbeurt, gratis wasbeurt

Waarom een kleine onderhoudsbeurt?

Door regelmatig een kleine beurt uit te laten voeren, blijf je niet alleen veilig rijden maar verleng je ook de levensduur van je auto. Slijtage wordt zo namelijk op tijd gesignaleerd. Na de onderhoudsbeurt loopt de auto weer als een zonnetje.

Wat gebeurt er tijdens een kleine beurt?

Bij Auto Christiaan bestaat een kleine beurt uit een olieservice, inspectieservice en aanvullende werkzaamheden zoals het controleren en eventueel vervangen van een interieurfilter, remvloeistof en distributieriem. Of dit nodig is, is afhankelijk van het aantal gereden kilometers en de verstreken tijd na de vorige onderhoudsbeurt. Je kunt dit ook vinden in de onderhoudshistorie van de auto.

Wanneer heeft mijn auto een kleine onderhoudsbeurt nodig?

Het is afhankelijk van het aantal gereden kilometers en de leeftijd van de auto, wanneer jouw auto een kleine onderhoudsbeurt nodig heeft. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, kun je onderstaand schema aanhouden.

Auto’s die zes jaar of ouder zijn

Is je auto zes jaar of ouder? Aanbevolen wordt om ieder jaar of na elke 15.000 kilometer een beurt in te plannen.

Auto’s jonger dan zes jaar

Indien de auto jonger dan zes jaar is, verschijnt er een melding op het dashboard wanneer het tijd is voor een kleine beurt.

Kosten kleine beurt

Kosten kleine beurt

De kosten van een kleine beurt verschilt per autotype en model. Wanneer er uit de controlepunten reparaties naar voren komen, nemen we eerst contact met je op voor een prijsindicatie. Zo voorkomen we onverwachte kosten. Voor een vrijblijvende prijsopgave van een kleine beurt kun je altijd contact opnemen door te bellen naar 0527 211 233 of door een e-mail te sturen naar info@autochristiaan.nl.

Kleine beurt in Steenwijkerland en omstreken

Ben je woonachtig in de buurt van Steenwijkerland? Plan direct een afspraak in en profiteer van de vele voordelen. Zo staat er bijvoorbeeld gratis vervangend vervoer voor je klaar. Wij hebben onder andere klanten uit:

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een kleine beurt?

Een kleine beurt duurt ongeveer anderhalf uur. Je kunt hier onder het genot van een kopje koffie op wachten in de showroom, maar je mag de auto ook aan het eind van de dag weer ophalen.

 

Wat is het verschil tussen een grote en kleine onderhoudsbeurt?

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt de auto gecontroleerd op de bekendste slijtagepunten. Hierbij kun je denken aan het bandenprofiel, het oliepeil en de remmen. Ook worden de vloeistoffen ververst. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt de hele auto nagelopen. Zo weet je zeker dat de auto veilig en betrouwbaar is.

 

Hoe vaak heeft mijn auto een kleine beurt nodig?

Hoe vaak de auto een kleine beurt nodig heeft, hangt van een aantal punten. Denk hierbij aan het aantal gereden kilometers en de leeftijd van de auto. Deze gegevens vind je terug in het onderhoudsboekje.

 

Heeft Auto Christiaan vervangend vervoer?

Ja zeker! Bij Auto Christiaan hebben we drie leenauto’s waar je gratis gebruik van kunt maken. Ook bieden we voor klanten in de regio (Steenwijk, Marknesse, Vollenhove en Sint Jansklooster) een haal- en brengservice.

s

Vragen over een kleine beurt?

Voor vragen of meer informatie over een kleine beurt, kun je contact opnemen door te mailen naar info@autochristiaan.nl of te bellen naar 0527 29 13 22. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur.

0527 291 322

Neem vrijblijvend contact op!

automonteur autogarage
Jan de Jonge Chef werkplaats

Je kunt o.a. bij ons terecht met jouw

 • purepng.com-volvo-logovolvovolvo-carsvolvo-automobilevolvo-stylish-carvolvo-logo-1701527683283iyzga
 • Automerk Opel
 • 6acfb65366aea4e21d0d961d02e6fecf
 • Automerk Peugeot
 • Automerk Fiat
 • mercedes
 • Automerk Citroen
 • Automerk Renault
 • Automerk Volkswagen
 • Automerk Skoda