Deze Nissan modellen zijn hardlopers

Ontdek de innovatieve Nissan modellen

Nissan is niet alleen populair als nieuwe auto, maar ook tweedehands is dit Japanse merk zeer geliefd. Neem bijvoorbeeld de Nissan QASHQAI: dit is een bijzondere kruising tussen de SUV en een MPV. Niet alleen deze uitvoering is geliefd, maar ook de Nissan Juke, Nissan X-Trail en en Nissan Micra zijn populair op de Nederlandse markt. Een ding is zeker: Nissan blijft innoveren.

Ruil je huidige auto in voor een tweedehands Nissan

Rijd je op dit moment een auto die je wilt inruilen voor een Nissan occasion? Dit is mogelijk. Vul je gegevens in met behulp van de inruilmodule, waarna er binnen 24 uur contact met je opgenomen wordt over het bij te leggen bedrag.

Uitgebreid aanbod Nissan occasions

Er is een geschikte tweedehands Nissan voor heel Nederland. Heb je een model gezien dat je aanspreekt, maar staat deze niet op onze website? Laat het ons weten. Met behulp van een vrijblijvende zoekopdracht, gaan wij voor je op zoek naar de juiste occasion. Ook nodigen we je van harte uit voor een vrijblijvende proefrit, wanneer jouw droomauto in ons assortiment zit. We heten je van harte welkom in Blokzijl voor een eerlijk en vakbekwaam advies.

s

Meer weten over een Nissan occasion?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een tweedehands Nissan? Wij helpen je graag. Stuur een e-mail naar info@autochristiaan.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0527 29 13 22. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij van 09:00 tot 16:00 uur geopend.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop