Speciaal voor jou geselecteerd: occasions Emmeloord

Aanbod tweedehands auto’s Emmeloord

Bij Auto Christiaan vind je een divers en uitgebreid aanbod met jonge dealeroccasions van uiteenlopende merken. Hierbij kun je denken aan Opel, PeugeotAudi en Volkswagen, maar ook aan SKODA en Renault. Daarnaast heb je de keuze uit de aandrijving: een benzine, diesel of hybride auto. Ook speelt de transmissie een belangrijke rol. Hierbij kun je denken aan een tweedehands auto automaat of een handgeschakelde variant.

 

Ongeacht welke auto je kiest, wordt hij altijd van binnen en buiten uitgebreid gepoetst en zijn goed onderhouden. De onderhoudshistorie en het bijbehorende boekje zijn aanwezig, waardoor wij eventuele vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast hebben wij bij het autobedrijf een professionele werkplaats. Hierdoor kunnen we eenvoudig een trekhaak monteren, banden vernieuwen of een auto accu vervangen.

 

Voor iedereen in de omgeving Emmeloord hebben wij een geschikte occasion. Ook wanneer je uit een van de buurtdorpen of -steden komt, zoals Vollenhove, Marknesse, Kampen, Kuinre, Urk , Steenwijk, Meppel of Lemmer.

Breng een bezoek aan het autobedrijf

Breng een bezoek aan het autobedrijf

Het is heerlijk om online dealeroccasions te bekijken, maar een optimale beleving ervaar je toch tijdens een proefrit. Daarom nodigen we je van harte uit in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie vertellen we je alle ins en outs over de auto, geven we je een gedegen advies en kunnen we je meer informatie geven over bijvoorbeeld het inruilen van je huidige auto. We verzekeren je in ieder geval van een marktconform prijs.

 

4 tips bij aankoop van een tweedehands auto in Emmeloord

Het kopen van een occasion in Emmeloord is een grote investering die je niet iedere dag doet. Om ervoor te zorgen dat je een goede auto koopt, hebben we een viertal tips. Van de eerste indruk en de officiële gegevens tot de proefrit.

 

Eerste indruk

Het lijkt een cliché, maar het is een van de belangrijkste dingen bij de koop van een tweedehands auto. De eerste indruk. Neem rustig de tijd om de auto en het autobedrijf te bekijken. Ook is de communicatie een belangrijk onderdeel. Als de communicatie prettig verloopt en de zaak er netjes uitzien, wekt dit vertrouwen. Om er zeker van te zijn dat je bij een professionele organisatie een occasion koopt, kun je controleren of het autobedrijf RDW-erkend is. Bij Auto Christiaan ben je van bovengenoemde zaken zeker.

 

De opties: aan welk comfort en luxe moet de auto voldoen?

Bedenk van tevoren welke opties een absolute must voor je zijn. Rijd je bijvoorbeeld liever een auto met automaat of een handgeschakelde auto? Het is goed om te weten dat veel opties later ingebouwd kunnen worden. Hierbij kun je denken aan parkeersensoren, cruise control of een trekhaak. Informeer naar de mogelijkheden en vraag een prijsindicatie op.

 

Brandstof: ga je veel of weinig kilometers rijden?

Ben je van plan om veel kilometers te rijden? Dan kun je beter een dieselauto kopen in plaats van een benzine- of elektrische auto. Een liter diesel is immers goedkoper dan een liter benzine. Voor een dieselauto betaal je alleen wel meer wegenbelasting. In de meeste gevallen kan dit desondanks makkelijk uit.

 

Ook kun je kiezen voor een hybride auto. Een belangrijk voordeel van deze occasions is de zeer lage wegenbelasting. Heb je een mooie hybride occasion in Emmeloord gezien? Wees er snel bij, want ze zijn razend populair.

 

Maak een uitgebreide proefrit

Voor veel mensen is het maken van een proefrit een van de leukste onderdelen van de autozoektocht. We raden altijd aan om een uitgebreide proefrit te maken over verschillende wegen zoals een snelweg of buitenweg. Naast de algemene indruk van de auto, is het ook belangrijk om op het geluid van de auto, de functies en opties, stabiliteit en koppeling van de auto te letten.

Laat een zoekopdracht achter

Laat een zoekopdracht achter

Ben je op zoek naar een occasion in Emmeloord, maar heb je hem tot op heden nog niet gevonden? Laat een vrijblijvende zoekopdracht achter bij Auto Christiaan. Aan de hand van jouw wensen, het merk (bijvoorbeeld Volvo, Seat of Ford) en het bouwjaar gaan wij op zoek naar de auto van je dromen.

Veelgestelde vragen

Occasions

 

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ja, we ruilen je auto graag in. Om een optimale inruilwaarde voor de huidige auto te geven, zien we deze het liefst in het echt. Heb je geen tijd om langs te komen, maar wil je wel graag een inruilvoorstel? Ook dit is mogelijk.  Het enige wat je hoeft te doen is het kenteken, de kilometerstand en een aantal foto’s van het in- en exterieur op te sturen, zodat we een marktconform prijs kunnen geven. Je kunt de gegevens en foto’s opsturen via de inruilbutton of via WhatsApp.

 

Is het mogelijk om een proefrit te maken?

Je bent van harte welkom om een proefrit te maken in een auto naar keuze. Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om van tevoren een afspraak in te plannen. Het kan namelijk dat er op de door jou gewenste dag of tijdstip al een proefrit gaande is of dat de auto is verkocht.

 

Ik wil een accessoire (bijvoorbeeld een trekhaak) laten monteren, kan dit bij Auto Christiaan?

Ja, dit is mogelijk. Bij Auto Christiaan (ver)kopen we niet alleen dealeroccasions, maar is er ook een professionele werkplaats met vakkundige monteurs aanwezig. Voor de aflevering worden de door jouw gewenste accessoires op de auto gemonteerd.

 

Leasen

 

Is het mogelijk om de occasion te financieren?

Ja, het is mogelijk om een occasion te financieren. Om je zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, treedt de verkoper op als bemiddelaar. Vind je het prettig om zelf het contact met de leasepartij te hebben? Ook dit behoort tot de opties.

 

Wat is de minimale looptijd?

De minamale looptijd van een financiering is 12 maanden.

 

Wat is de maximale looptijd?

De maximale looptijd van een leasecontract is 60 maanden.

Meer informatie over een occasion Emmeloord

Wil je meer informatie over een tweedehands auto van een bepaald merk, model of uitvoering of heb je een vraag over een van de auto’s? Je mag ons altijd bellen op 0527 29 13 22, een WhatsAppbericht sturen naar 06 21 62 17 28 of een e-mail verzenden naar info@autochristiaan.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop