De 107, 308 en de hatchback: een divers aanbod tweedehands Peugeots

Van een compacte stadsauto, een gezinsauto waarbij rijplezier wordt gecombineerd met functionaliteit tot een praktische hatchback. Bij Auto Christiaan vind je de juiste Peugeot. Wanneer je op zoek bent naar een stadsauto raden wij je de Peugeot 108 of de Peugeot 208 aan. Indien je een occasion zoekt waar je met het hele gezin comfortabel in kunt zitten, is wellicht de Peugeot 2008 of de Peugeot 308 interessant. Speelt een grote hoeveelheid ruimte voor jullie een belangrijke rol bij de keuze van een Peugeot auto? Kies dan voor een Peugeot hatchback.

Auto inruilen voor een Peugeot? Check de inruilwaarde

Met de inruiltool zie je in een oogopslag wat je terugkrijgt voor je auto. Vul je kenteken en kilometerstand in en de taxatie start.

Occasionaanbod in heel Nederland

Ook wanneer je niet uit Blokzijl komt, hebben wij de perfecte tweedehands Peugeot voor je. Kom op je gemak het jonge aanbod Peugeot occasions bekijken, ontvang een vrijblijvend advies op maat of maak een proefrit. Ook wanneer je in één van de volgende steden woont:

s

Vragen over een tweedehands Peugeot

Voor meer informatie of vragen over een Peugeot occasion kun je contact opnemen door te mailen naar info@autochristiaan.nl. Ook zijn we van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 0527 29 13 22. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop