Vers van de pers: de nieuwste Renault occasions

Koop een tweedehands Renault bij Auto Christiaan

De auto’s van Renault staan bekend om hun comfort, zuinigheid, efficiëntie en het stijlvolle design. Maar ook voor een zorgeloze en veilige rit. Ben je op zoek naar een compacte, kleine stadsauto? Dan is de Renault Clio zeer geschikt. Wanneer je op zoek bent naar een auto met een hoge instap en een ruime, frisse uitstraling, is de Renault Captur perfect. Ook voor mensen met kinderen. Liever een eigenzinnige auto met voldoende ruimte, die ook nog zuinig en soepel rijdt? Kies dan voor de Renault Mégane.

 

Als vanzelfsprekend is dit slechts een greep uit ons assortiment occasions. Zit de tweedehandsauto die je zoekt er niet tussen? Geef het bij ons aan, zodat we op zoek kunnen naar een geschikte Renault.

Ruil je auto in op een tweedehands Renault

Heb je een inruiler? Geen probleem. Dankzij onze handige inruiltool zie je in een overzicht hoeveel jouw huidige auto waard is. Dit bereken je eenvoudig met de handige inruiltool op onze website. Zo weet je direct wat jouw auto waard is en waar je aan toe bent. Voer het kenteken en de tellerstand in, druk op de startbutton en de taxatie gaat van start.

Ruim assortiment Renault occasions door heel Nederland

Waar je ook vandaan moet komen: een vrijblijvende proefrit kan nooit kwaad. Probeer de Renault uit in de groene omgeving van Blokzijl of pak een stukje snelweg. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Ook wanneer je niet uit de buurt van Blokzijl komt, heten wij je van harte welkom voor een eerlijk en gedegen advies.

s

Vragen over een Renault occasion?

Staat de Renault waar je naar op zoek bent niet in ons aanbod? Laat gerust een vrijblijvende zoekopdracht achter. Je zit nergens aan vast. Ook als je meer informatie wilt over een bepaald model, helpen wij je graag. Stuur een e-mail naar info@autochristiaan.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0527 29 13 22. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij van 09:00 tot 16:00 uur geopend.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop