Speciaal voor jou geselecteerd: het aanbod Seat

De SEAT Mii, de SEAT Leon en de SEAT Ibiza: ontdek het aanbod

Van de stadsauto die op de kleinste plekjes parkeert, een stijlvolle gezinsauto die ook zakelijk ingezet kan worden tot een praktische hatchback. Bij Auto Christiaan vind je de juiste SEAT. Zoek je een stadsauto met de juiste looks? Kies dan voor de SEAT Mii. Wanneer je op zoek bent naar een legendarische alleskunner is de SEAT Ibiza de perfecte auto voor jou. Liever een sportieve variant? Overweeg dan de SEAT Leon.

Auto inruilen voor en SEAT occasion? Controleer de inruilwaarde

Heb je een auto om in te ruilen? Geen probleem. Met behulp van onze inruiltool zie je in een oogopslag wat jouw auto waard is. Voer het kenteken en de tellerstand in en druk vervolgens op de button ‘start de taxatie’.

Occasionaanbod in heel Nederland

Een SEAT occasion koop je niet zomaar. Wij nodigen je daarom van harte uit voor een vrijblijvende proefrit. Waar je ook vandaan komt. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Om te voorkomen dat de occasion al is verkocht, raden wij aan om de proefrit in te plannen voordat je langskomt.

s

Meer informatie over een tweedehands SEAT

Voor meer informatie of vragen over een SEAT occasion kun je contact opnemen door te mailen naar info@autochristiaan.nl. Ook zijn we van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 0527 29 13 22. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop