De nieuwste Volkswagen occasions

Koop een tweedehands Volkswagen bij Auto Christiaan

Of je nu op zoek bent naar een tweedehands Volkswagen met een lage kilometerstand, een soepel schakelende automaat of een benzineauto: wij hebben de juiste Volkswagen voor je in ons assortiment. Volkswagen staat bekend om de Duitse degelijkheid en hoge kwaliteit. Bij Auto Christiaan ben je verzekerd van een eerlijk en transparant advies. Dit houdt in dat wij niet alleen de pluspunten benadrukken, maar ook de minpunten. Wel zo eerlijk.

Ruil je auto in voor een Volkswagen occasion

Ook wanneer je een auto wilt inruilen voor een tweedehands Volkswagen, kun je bij Auto Christiaan terecht. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar hoeveel hun huidige auto waard is. Dit bereken je eenvoudig met de handige inruiltool op onze website. Zo zie je in een oogopslag wat jouw auto waard is, waardoor je direct weer waar je aan toe bent. Voer het kenteken en de tellerstand in en druk vervolgens op de button ‘start de taxatie’.

Een uitgebreid Volkswagen aanbod voor heel Nederland

Voordat je een Volkswagen occasion koopt, wil je ongetwijfeld een vrijblijvende proefrit maken. Zo kun je door de prachtige groene omgeving van Blokzijl rijden, breng een bezoekje aan één van de winkeltjes bij de boerderijen of pak een stukje snelweg. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Ook wanneer je niet uit de buurt van Blokzijl komt, heten wij je van harte welkom.

s

Staat de Volkswagen occasion die je zoekt er niet bij?

Indien de Volkswagen occasion waar jij naar op zoek bent niet tussen ons aanbod tweedehands auto staat, kun je altijd een aanvraag achterlaten. Dit is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Ook wanneer je meer informatie over een bepaald model wilt of op zoek bent naar een deskundig advies, helpen wij je graag. Stuur een e-mail naar info@autochristiaan.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0527 29 13 22. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij van 09:00 tot 16:00 uur geopend.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop