Ontdek de nieuwste Fiat occasions

Van de Fiat 500 en Fiat Doblo tot de Fiat Punt

Er is altijd een geschikte Fiat. Wanneer je op zoek bent naar een iconische auto die iedereen kent, is de Fiat 500 perfect voor jou. Is het voor jou een absolute must dat personen en goederen op een comfortabele manier vervoerd kunnen worden? Kies dan voor de Fiat Doblo. Voor een actuele update van de Fiat occasions die op dit moment aanwezig zijn, raden we je aan om de website goed in de gaten te houden. Ben je geïnteresseerd in een auto? Wacht niet te lang en vraag een vrijblijvende proefrit aan.

Ruil je auto in voor een Fiat

Wanneer je je huidige auto wilt inruilen voor een Fiat kun je bij ons terecht. Nieuwsgierig naar wat je auto waard is? Dit bereken je eenvoudig met de handige inruiltool op onze website. Zo zie je direct wat je auto waard is, waardoor je weet waar je aan toe bent. Voer het kenteken en de tellerstand in en druk daarna op de button ‘start de taxatie’.

Occasionaanbod in heel Nederland

Wanneer je een Fiat hebt gevonden die je aanspreekt, is de kans groot dat je een vrijblijvende proefrit wilt maken. Dat begrijpen wij helemaal. Of je nu uit het noorden, zuiden of westen van Nederland komt: we heten je van harte welkom. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

s

Wil je meer weten over een tweedehands Fiat?

Voor meer informatie of vragen over een Fiat occasion kun je contact opnemen door te mailen naar info@autochristiaan.nl. Ook zijn we van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 0527 29 13 22 Op zaterdag zijn we bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop