Wist je dat Steenwijk naast een fantastische stad om cultuur te snuiven en winkelen ook perfect is om op occasionjacht te gaan? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alle autobedrijven en showrooms aan het Groot Verlaat te bezoeken, maar het is slimmer om je zoektocht naar een tweedehands auto bij Auto Christiaan te starten. Op de website zoek je snel en eenvoudig naar een jong gebruikte occasion in Steenwijk en omgeving. En de keuze? Die is niet alleen zeer uitgebreid, maar ook binnen ieder budget. Zo zijn verschillende merken als Audi, Mercedes, Renault, Peugeot en Volkswagen goed vertegenwoordigd.

Klik door ons assortiment occasions in Steenwijk

Tweedehands auto Steenwijk kopen

We zeiden het net al: voor een tweedehands auto in Steenwijk moet je bij Auto Christiaan zijn. Naast kleine stadsauto’s vind je hier ook comfortabele gezinsauto’s en sportauto’s. Het grootste deel van het aanbod occasions komt rechtstreeks vanuit de lease. Hierdoor zijn de tweedehands auto’s in Steenwijk doorgaans afkomstig van de eerste eigenaar én dealeronderhouden. Een win-winsituatie.

 

Om je een zo goed mogelijk beeld van de auto te geven, staat er van iedere occasion een grote hoeveelheid foto’s online waar je doorheen kunt swipen. Naast het uiterlijk van de auto zijn de opties en technische gegevens ook niet geheel onbelangrijk. Daarom vind je dit inclusief de financiële gegevens (leaseprijs, bijtelling en wegenbelasting) en een omschrijving van de occasion in een overzichtelijke tabel met tabbladen.

Vakkundige werkplaats

De topservice van een merkdealer. Maar dan tegen een betaalbare prijs. Om dat te kunnen garanderen, (ver)koopt Auto Christiaan niet alleen tweedehands auto’s in Steenwijk, maar is het autobedrijf ook voorzien van een vakbekwame garage. Alle jong gebruikte occasions die binnenkomen, worden eerst gecheckt door de monteurs waarna ze te koop worden gezet. Daarnaast kun je kiezen voor een afleverpakket, waarbij de auto een kleine of grote beurt krijgt en een nieuwe apk. Vind je het belangrijk dat de tweedehands auto is voorzien van een trekhaak of dat de distributieriem vervangen wordt? In overleg is alles mogelijk.

 

Kom je niet uit Steenwijk, maar uit een van de buurtdorpen zoals Havelterberg, Giethoorn, Steenwijkerwold of Emmeloord? Informeer naar de mogelijkheden voor service en onderhoud. Het autobedrijf biedt onder andere mobiliteitsservice aan voor € 4,95 per maand.

Kom langs in de showroom

Kom langs in de showroom

Heb je een auto gezien die je aanspreekt? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende proefrit of om meer informatie in te winnen over bijvoorbeeld het inruilen van je huidige auto. Je kunt er ook voor kiezen om van tevoren een marktconforme prijs voor je auto te ontvangen. Het makkelijkste is om een aantal duidelijke foto’ van het in- en exterieur van je huidige auto, de kilometerstand en het kenteken te sturen met de inruilbutton of via WhatsApp.

De zoektocht naar jouw droomauto

Ben je bij iedere autogarage in Steenwijk geweest, maar heb je jouw droomauto nog niet gevonden? Wij helpen je graag verder. Bij Auto Christiaan werken we met een zoekopdracht. Of je nu op zoek bent naar een Renault, Volkswagen of een Volvo: de verkopers nemen de zoektocht graag van je over, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Veelgestelde vragen

Occasions Steenwijk

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Het is mogelijk om je huidige auto in te ruilen, graag zelfs! Je kunt op de website doen met behulp van het inruilvoorstel, maar je bent ook van harte welkom in de showroom. De verkoper bekijkt de auto en maakt dan ter plaatse een inruilvoorstel.

 

Hoe ontvang ik een inruilwaarde voor mijn huidige auto?

Veel mensen vinden het prettig om vooraf te weten waar ze aan toe zijn. Daarom biedt Auto Christiaan de optie om op de website een inruilvoorstel aan te vragen. Vul het formulier in en geef zoveel mogelijk informatie over de staat van de huidige auto (onder andere het kenteken, kilometerstand, eventuele beschadigingen, extra opties e.d.) zodat we de waarde van de auto zo goed mogelijk kunnen inschatten.

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

De prijs van de auto is inclusief een geldige apk van minimaal 3 maanden. Daarnaast zetten we de auto op naam en wordt bij eventuele inruil de huidige auto gevrijwaard. Als kers op de taart ontvangt u een jaar lang gratis autowassen bij Auto Christiaan.

 

Komt u langs voor onderhoud of reparatie? We zorgen dat er gratis vervangend vervoer voor u klaar staat. Tot slot bieden wij tegen een kleine meerprijs afleverpakketten aan met onder andere onderhoud, 24/7 mobiliteitsservice en garantie.

 

Voor meer informatie over deze auto of vragen over de onderhoudshistorie, financieringsmogelijkheden of een inruilvoorstel staat ons verkoopteam voor u klaar. Ook ’s avonds en in het weekend. U mag ons altijd bellen op 0527 29 13 22, een WhatsAppbericht sturen naar 06 21 62 17 28 of een e-mail verzenden naar info@autochristiaan.nl.

 

Onderhoud

Heeft de auto een onderhoudsbeurt gehad voor de aflevering?

Bij Auto Christiaan werken we met een servicepakket. Wanneer je hier voor kiest krijgt de auto voor aflevering een onderhoudsbeurt volgens het onderhoudsschema.

 

Waar kan ik het onderhoud laten uitvoeren?

Naast het in- en verkopen van auto’s heeft Auto Christiaan een professionele werkplaats. Onze vakbekwame monteurs voeren graag het onderhoud voor je uit.  Er staat gratis vervangend vervoer voor je klaar en de auto wordt na reparatie gratis gewassen.

 

Financiering

Kan ik de auto financieren?

Je kunt kiezen om het totaalbedrag of een deel hiervan te financieren. Auto Christiaan werkt samen met een aantal leasepartijen waar de financiering ondergebracht kan worden. Op de occasionpagina kun je je gewenste financiering (aanbetaling, slottermijn en looptijd) aangeven en zie je direct het maandbedrag. Zodra je op aanvragen klikt, ontvang je binnen 24 uur een offerte.

 

Is er een minimale of maximale looptijd?

Voor het financieren van een dealeroccasion is er een minimale looptijd van 12 maanden. De maximale looptijd is 60 maanden.

s

Vragen over occasion Steenwijk?

Wil je meer informatie over een van de tweedehands auto’s die je hebt gezien? We nodigen je van harte uit aan de Kanaalweg 11 in Blokzijl.Voor vragen of meer informatie kun je contact op nemen door te bellen naar 0527 29 13 22 of te appen naar 06 21 62 17 28. Het mobiele nummer is ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop