De nieuwste occasions in Kraggenbrug

Tweedehands auto kopen in Kraggenbrug

Een tweedehands auto kopen heeft ten opzichte van een nieuwe auto veel voordelen. Zo is een occasion in Kraggenburg altijd goedkoper dan een nieuwe variant, is de levertijd korter en is de bijtelling lager. Voordat we een auto te koop aanbieden, wordt hij van binnen en buiten gepoetst en gepolijst. Ook gaat de dealeroccasion door de werkplaats heen waar de monteurs hem van top tot teen controleren. Doordat Auto Christiaan zich niet alleen richt op het in- en verkopen van auto’s is het mogelijk om een afleverpakket af te nemen. Voor de scherpe prijs van €495,- krijgt de occasion een nieuwe apk en servicebeurt, waardoor je minimaal een jaar lang onderhoudsvrij kunt rijden.

 

Als vanzelfsprekend kun je ook terecht voor onderhoud aan je huidige auto. Zo biedt Auto Christiaan onder andere een grote beurt en kleine beurt aan en een bandenwissel. Maar ook voor een apk-keuring kun je terecht. De keuring wordt al uitgevoerd voor €29,95 all-in. Dus inclusief btw en afmeldkosten. En het mooiste is: er staat gratis vervangend vervoer voor je klaar en je auto wordt na reparatie altijd keurig gewassen. Ook wanneer je uit een van de buurtdorpen of -steden komt, zoals VollenhoveMeppelMarknesseEmmeloordKampen of Steenwijk ben je van harte welkom.

 De zoektocht naar jouw droomauto

De zoektocht naar jouw droomauto

Heb je heel Kraggenburg en de Noordoostpolder afgespeurd naar dé perfecte occasion, maar lijkt hij onvindbaar? Laat het over aan onze specialisten. Het enige wat je hoeft te doen, is door te geven naar wat voor auto je op zoek bent. Aan de hand van jouw wensen en eisen gaan onze verkopers in binnen- en buitenland op zoek naar de auto die je het wauw-gevoel geeft. Zodra ze hem hebben gevonden, nemen we contact met je op voor een vrijblijvende proefrit.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Natuurlijk! Om de taxatie zo goed mogelijk uit te voeren, zien we de auto het liefst in het echt. Heb je geen tijd om langs te komen of ontvang je het inruilvoorstel liever vooraf? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Het enige wat je hoeft te doen, is de kilometerstand, het kenteken en een aantal foto’s van het in- en exterieur op te sturen. Dit mag door middel van de inruilbutton of via WhatsApp.

 

Ik wil een proefrit maken, kan dit?

Een proefrit maken is altijd mogelijk. Je ervaart een auto immers het beste door erin te rijden. Wel raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat de auto niet verkocht is of iemand anders aan het proefrijden is.

 

Geven jullie garantie op de occasions?

Bij Auto Christiaan werken we met twee afleverpakketten: een onderhoudspakket (apk en garantie) en een garantiepakket. Voor €495,- krijg je zes maanden of 10.000 kilometer BOVAG-garantie.

 

De auto die ik zoek staat niet tussen het assortiment, weten jullie welke dealeroccasions er binnenkomen?

Over het algemeen is het bekend welke auto’s er binenkomen, maar wanneer je op zoek bent naar een bepaald merk of type auto kun je een zoekopdracht achter laten. De verkopers gaan dan voor je op zoek naar de gewenste dealeroccasion.

s

Meer weten over occasion Kraggenburg?

Voor meer informatie over een occasion of een inruilvoorstel kun je contact opnemen door te bellen naar 0527 29 13 22, een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 21 62 17 28 of door te mailen naar info@autochristiaan.nl. Ook ’s avonds en in het weekend zijn we bereikbaar op bovengenoemd 06-nummer.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop