Populaire tweedehands MINI's

Populaire MINI modellen: Cabrio, Clubman, Countryman, One en MINI Cooper

De eerste MINI werd in 1959 geïntroduceerd door de British Motor Corporation. Destijds een driedeursauto met een kleine achterklep, maar ruim genoeg voor volwassenen. Na het grote succes van het kleine ontwerp met een grote binnenruimte, kwam de MINI Cooper. Het snelste model, wat inmiddels een ware legende is.

 

Later volgden de MINI Cabrio, de MINI Clubman, de MINI One en de MINI Countryman. Laatstgenoemde is een compacte SUV die sinds 2010 verkrijgbaar is. Naar wat voor auto je ook op zoek bent: MINI heeft het ongetwijfeld. Het kan natuurlijk voorkomen dat het model dat jij zoekt net verkocht is of niet tussen ons (online) aanbod staat. Is dit het geval? Laat het ons weten. We gaan vrijblijvend voor je op zoek naar het juiste model dat geheel aan jouw wensen voldoet.

Heb jij de Britse kenmerken al ontdekt?

Je vindt de Britse roots vaak terug in de diverse MINI modellen. Zo komt de vlag van het Verenigd Koninkrijk – de Union Jack – vaak terug in de achterlichten, op het dak of in de zijspiegels.

Ruil je auto in voor een tweedehands MINI

Ben je al trotse eigenaar van een auto? Bij Auto Christiaan kun je je auto inruilen. Op de website kun je een inruilvoorstel aanvragen, waarna er binnen 24 uur contact met je opgenomen wordt.

Ruim assortiment MINI occasions

We heten je van harte welkom om het aanbod tweedehands MINI’s in het echt te bekijken en een vrijblijvende proefrit te maken. Ook bieden wij de optie om de auto online te kopen. Je ontvangt hierbij eerst een persoonlijke video, waarna we eventuele vragen beantwoorden. Spreken de  MINI occasions je aan? We bezorgen de auto bij je thuis, waarna je in de gelegenheid bent om een proefrit te maken voordat de aankoop definitief is.

s

Vragen over een MINI occasion?

Wil je meer informatie over een MINI occasion of wil je een deskundig advies? Wij helpen je graag. We zijn per e-mail bereikbaar op info@autochristiaan.nl. Ook zijn we van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 0527 29 13 22. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop