Ontdek de occasions in Sint Jansklooster

De zoektocht naar de juiste dealeroccasion

De keuze aan occasions in Sint Jansklooster is enorm. Zodra je de laptop openklapt en gaat zoeken op uiteenlopende merken als Fiat, Mercedes, Audi of Renault verschijnen er honderden hits. Het bekijken van al deze pagina’s is een tijdrovende klus waar de meesten geen tijd voor hebben. Door direct naar de website van Auto Christiaan te gaan of een bezoek aan de showroom te brengen, bespaar je niet alleen tijd maar ben je ook verzekerd van een occasion met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 

Op de website vind je een snel filtersysteem waardoor je eenvoudig een tweedehands auto in Sint Jansklooster vindt. Zo kun je onder andere filteren op het gewenste merk, handgeschakeld of automaat en de brandstof (diesel, benzine of hybride). Wanneer je de gewenste elementen hebt ingevoerd, worden de occasions in Sint Jansklooster weergegeven die aan de eisen voldoen. Wil je zo veel mogelijk occasions te zien krijgen? Laat dan een aantal opties open en selecteer bijvoorbeeld alleen het gewenste bouwjaar en budget. Hierdoor is de keuze ruimer en bestaat de kans dat je positief verrast wordt door een andere tweedehands auto.

Breng een bezoek aan de showroom

Breng een bezoek aan de showroom

Vind je het prettiger om een auto in het ‘echt’ te bekijken? We heten je van harte welkom in de showroom van Auto Christiaan. Loop rustig door het aanbod tweedehands auto’s in Sint Jansklooster heen of laat je informeren door een van de verkopers. Ze kunnen je niet alleen de ins-en-outs van een auto vertellen, maar ook voor de inruilmogelijkheden of voor meer informatie over het leasen van een occasion kun je bij hun terecht.

Waarom kiezen voor Auto Christiaan?

De topservice van een merkdealer. Maar dan tegen een betaalbare prijs. Naast het in- en verkopen van auto’s heeft Auto Christiaan ook een professionele werkplaats. Voordat een auto te koop wordt aangeboden, ondergaat hij eerst een technische controle. Zo weten we zeker dat alles aan de auto correct is. Daarnaast wordt de auto op professionele wijze van binnen-en-buiten gepoetst, zodat hij showroomwaardig is.

 

Daarnaast biedt Auto Christiaan een tweetal afleverpakketten: een servicepakket en een garantiepakket. Bij het servicepakket wordt de occasion onder andere voorzien van een nieuwe of recente apk en een onderhoudsbeurt volgens het boekje. Ook wordt de accu en airco uitgebreid gecontroleerd en indien nodig gerepareerd of vervangen. Het garantiepakket staat voor 6 maanden BOVAG-garantie. Wil je meer weten over de afleverpakketten? Schroom niet om ons te mailen naar info@autochristiaan.nl of te bellen naar 0527 291 322. Op WhatsApp, ’s avonds en in het weekend zijn we bereikbaar op 06 21 62 17 28.

 

Professionele werkplaats

Bij Auto Christiaan is iedereen welkom voor vakkundig onderhoud tegen een scherpe prijs. Zo heb je al een all-in apk-keuring voor €34,95 all-in. Ook staat er gratis vervangend vervoer voor je klaar en wordt de auto na een bezoek aan de werkplaats gratis gewassen.

Laat een zoekopdracht achter

Laat een zoekopdracht achter

Ben je bij iedere autogarage in Sint Jansklooster en omstreken geweest, maar zakt de moed je in de schoenen omdat je jouw droomauto niet kunt vinden? Wij helpen je graag verder. Bij Auto Christiaan werken we namelijk met een vrijblijvende zoekopdracht. Of je nu op zoek bent naar een Toyota, een Opel of een BMW: wij nemen de zoektocht van je over, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Het is mogelijk om de huidige auto in te ruilen. Om een inruilvoorstel te maken, kun je langskomen in de showroom of het formulier invullen. Vergeet niet om zo veel mogelijk informatie over de staat van de huidige auto (onder andere het kenteken, de kilometerstand, eventuele beschadigingen, extra opties e.d.) in te vullen, zodat we de waarde van de auto zo goed mogelijk kunnen inschatten.

 

Heeft de auto een onderhoudsbeurt gehad voor de aflevering?

Wanneer je bij aanschaf van de tweedehands auto hebt gekozen voor het servicepakket is de auto voorzien van een nieuwe of recente apk en heeft hij een onderhoudsbeurt volgens het boekje gehad.

 

Waar kan ik het onderhoud laten uitvoeren?

Voor ene optimaal onderhoud aan de auto ga je natuurlijk naar Auto Christiaan. Leuk weetje: bij aankoop van een nieuwe auto ontvang je een voucher met 20% korting op het eerste onderhoud. Daarnaast is het goed om te weten dat er gratis vervangend vervoer voor je klaar staat. Ook wordt de auto na reparatie gratis gewassen in de wasstraat.

 

Is het mogelijk om de auto te financieren?

Het is mogelijk om het totaalbedrag of een deel van het bedrag te financieren. Op de occasionpagina kun je je gewenste financiering (aanbetaling, slottermijn en looptijd) aangeven en zie je direct het maandbedrag. Zodra je op aanvragen klikt, ontvang je binnen 24 uur een offerte.

 

s

Vragen over occasion Sint Jansklooster?

Wanneer je meer informatie wilt over een van de jong gebruikte auto’s die je hebt gezien, nodigen wij je van harte uit aan de Kanaalweg 11a in Blokzijl. Voor vragen of meer informatie kun je contact op nemen door te bellen naar 0527 29 13 22. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij van 09:00 tot 16:00 uur geopend.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop