Ontdek de nieuwste occasions Almere

Tweedehands auto kopen in Almere

In plaats van alle autobedrijven in Almere, Lelystad en Dronten af te gaan kun je ook direct naar Auto Christiaan gaan. Dankzij het eenvoudige filtersysteem kun je snel en makkelijk je voorkeuren doorgeven. Merk, model, bouwjaar, brandstof en carrosserie kun je invoeren zodat je enkel zoekresultaten te zien krijgt die aan je eisen voldoen. Een tweedehands auto kopen in Almere was nog nooit zo makkelijk.

 

Daarnaast heeft Auto Christiaan als belangrijk voordeel dat het grootste deel van de auto’s rechtstreeks vanuit de lease komen. Dit houdt in dat de auto’s veelal van de eerste eigenaar zijn en dealeronderhouden. De onderhoudsboekjes liggen dan ook standaard in het dashboardkastje van de auto. Wel zo transparant. Daarnaast wordt de occasion Almere van binnen en buiten gepoetst en gepolijst voor een showroomwaardig resultaat. Ook zijn de tweedehands auto’s voorzien van de Nationale AutoPas (NAP). Hiermee ben je verzekerd van de kilometerstand en het bouwjaar van de auto.

 

Tot slot is het goed om te weten dat Auto Christiaan niet alleen auto’s in- en verkoopt, maar dat er ook een professionele werkplaats bij het autobedrijf aanwezig is. Hierdoor kunnen we je een afleverbeurt en apk aanbieden bij aanschaf van de auto. Maar je kunt er ook voor kiezen om extra’s zoals getinte ramen, een trekhaak of park control op de occasion te laten bevestigen.

Breng een bezoek aan de showroom

Breng een bezoek aan de showroom

In het oosten zeggen we wel eens: praatjes vullen geen gaatjes. Natuurlijk is het hartstikke leuk om door het aanbod occasions te scrollen, de uiteenlopende opties te bestuderen en alle foto’s te bekijken. Maar je ervaart een tweedehands auto pas écht als je hem in het echt bekijkt en een proefrit maakt. Ook ben je bij een bezoekje aan de showroom direct in de gelegenheid om (technische) vragen te stellen en informatie in te winnen over bijvoorbeeld de financieringsmogelijkheden. We heten je van harte welkom!

Tips voor een tweedehands auto in Almere

Voor de meeste mensen is het kopen van een tweedehands auto in Almere niet iets wat je iedere dag doet. Het gaat om een flinke investering, waardoor een aantal zekerheden prettig zijn. Bedenk daarom van tevoren waaraan de occasion in ieder geval moet voldoen. Hierbij kun je denken aan het merk en model, maar ook aan het bouwjaar en de brandstofsoort. Heb je een auto gezien die aansluit op jouw wensen en budget? Kom dan langs in de showroom voor een proefrit.

Auto niet gevonden? Laat een zoekopdracht achter

Heb je heel Almere afgespeurd naar dé perfecte occasion, maar lijkt hij onvindbaar? Laat het over aan onze specialisten. Het enige wat je hoeft te doen, is door te geven naar wat voor auto je op zoek bent. Aan de hand van jouw wensen en eisen gaan onze verkopers in binnen- en buitenland op zoek naar de auto die je het wauw-gevoel geeft. Zodra ze hem hebben gevonden, nemen we contact met je op voor een vrijblijvende proefrit.

Veelgestelde vragen

Occasions

Waar komen de auto’s van Auto Christiaan vandaan?

Het grootste deel van de voorraad dealeroccasions van Auto Christiaan zijn ex-leaseauto’s. Deze zijn aan het eind van de looptijd teruggekomen of vervroegd teruggenomen in verband met faillissement. Een belangrijk voordeel hierbij is dat de auto’s dealeronderhouden zijn en veelal van de eerste eigenaar.

 

De auto die ik zoek staat niet in jullie voorraad. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Ben je op zoek naar een specifieke auto? Laat het ons weten door middel van een zoekopdracht. Het verkoopteam gaat vervolgens voor je op zoek naar de juiste auto. Zodra ze hem hebben gevonden, word je direct benaderd.

 

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ja, graag zelfs! Bij Auto Christiaan ben je altijd verzekerd van een marktconform prijs voor je huidige auto.

 

Kan ik de auto bekijken en een proefrit maken?

We nodigen je van harte uit aan de Kanaalweg 11 in Blokzijl om een dealeroccasion te bekijken en een proefrit te maken. Aanbevolen wordt om contact op te nemen om een afspraak te maken.

 

Is het monteren van extra accessoires mogelijk?

Naast de in- en verkoop van auto’s heeft Auto Christiaan ook een professionele werkplaats. Het is dan ook geen probleem om extra accessoires zoals een trekhaak te monteren.

 

Leasen

Behoort financiering tot de mogelijkheden?

Financieren behoort tot de opties. Je bepaalt zelf het te financieren bedrag. Dit kan een deel van de totaalprijs zijn of de gehele totaalprijs.  Zodra je een occasion hebt gezien die je aanspreekt, kun je financiering bij Auto Christiaan op locatie afsluiten of online. Je vult hiervoor de gewenste financiering (aanbetaling, slottermijn en looptijd) in, waarna je direct het maandbedrag ziet. Zodra de aanvraag is verstuurd ontvang je binnen 24 uur een offerte.

 

Is er een minimale en maximale looptijd voor een financiering?

De minimale looptijd van een financiering bij Auto Christiaan is 12 maanden. De maximale looptijd is 60 maanden.

s

Meer weten over een occasion Almere?

Voor meer informatie over een occasion Almere of een inruilvoorstel kun je contact opnemen door te bellen naar 0527 29 13 22, een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 21 62 17 28 of door te mailen naar info@autochristiaan.nl. Ook ’s avonds en in het weekend zijn we bereikbaar op bovengenoemd 06-nummer.

0621621728

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoper