Vers van de pers. De nieuwste occasions in Wolvega

Tweedehands auto kopen in Wolvega

Bij Auto Christiaan vind je een uitgebreid en variërend aanbod aan jong gebruikte auto’s. Hierbij kun je onder andere denken aan klein, maar fijne auto’s voor in de stad. Ideaal om de kinderen van school te halen, boodschappen te doen of te parkeren in smalle straatjes. Natuurlijk hebben we ook gezinsauto’s of robuuste SUV’s. Ook aan de zakelijke rijders is gedacht. In onze voorraad vind je altijd een grote hoeveelheid met comfortabele dieselauto’s  van merken als Volvo, Audi en Renault.

 

Occasions in Wolvega: gunstige prijs-kwaliteitverhouding

De tweedehands auto’s die je bij Auto Christiaan vindt, zijn 9 van de 10 keer rechtstreeks vanuit de lease. Hierdoor zijn de occasions dealeronderhouden en veelal afkomstig van de eerste eigenaar. Wil je het onderhoudsboekje graag inkijken? Je vindt deze in het dashboardkastje van de auto. Wel zo transparant. De auto’s in onze voorraad worden altijd van binnen en buiten gepoetst en gepolijst, zodat ze er als nieuw uitzien. Hierdoor heb je het gevoel dat je een spiksplinternieuwe auto rijdt, maar profiteer je van de voordelen van een tweedehands auto. Denk bijvoorbeeld aan de lage bijtelling, de korte levertijd en het feit dat een tweedehands auto altijd goedkoper is dan een nieuwe variant.

 

RDW-erkend autobedrijf

Tot slot is het goed om te weten dat Auto Christiaan een RDW-erkend autobedrijf is. Een belangrijk voordeel voor jou als klant is, dat auto’s direct gevrijwaard en op naam gezet kunnen worden. Ook weet je op deze manier zeker dat we voldoen aan de eisen die worden gesteld door de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

Kom langs bij Auto Christiaan

Kom langs bij Auto Christiaan

Na het online zoeken van een occasion in Wolvega die aansluit bij de door jouw gestelde wensen is het tijd voor een van de leukste onderdelen van de autozoektocht: het maken van een proefrit. Een auto ervaar je immers het beste in het echt. Daarnaast kunnen we je face-to-face sneller te woord staan en meer informatie geven over bijvoorbeeld het leasen van een occasion of het inruilen van je huidige auto. Vind je het prettiger om van tevoren een inruilvoorstel te ontvangen? Om je een marktconform voorstel te bieden hebben we alleen het kenteken, de kilometerstand en een aantal foto’s van het in- en exterieur nodig. Je kunt de gegevens en foto’s opsturen via de inruilbutton of via WhatsApp. We heten je in ieder geval van harte welkom in Blokzijl!

Laat ons jouw droomauto zoeken

Het kan voorkomen dat je de juiste auto niet tussen ons aanbod ziet staan. Laat dan een zoekopdracht achter. Je zit hierbij nergens aan vast. Aan de hand van jouw wensen neemt de verkoper de zoektocht naar de juiste occasion van je over, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Wanneer we een geschikte auto hebben gevonden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op zodat we een proefrit kunnen inplannen.

Veelgestelde vragen

Occasions Wolvega

Waar staat de auto en kan ik deze bekijken?

De auto’s die je op de website van Auto Christiaan ziet, zijn te bezichtigen in onze showroom aan de Kanaalweg 11 in Blokzijl. We nodigen je van harte uit voor een bezichtiging en om een proefrit te maken. Het is verstandig om vooraf te bellen zodat je zeker weet dat de auto beschikbaar is en zodat Auto Christiaan de auto klaar kan zetten voor een proefrit of bezichtiging.

 

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Het is mogelijk om je huidige auto in te ruilen, heel graag zelfs! Je kunt dit doen door op inruilbutton te klikken of door langs te komen voor een inruilvoorstel. Om een goede inruilprijs te kunnen bepalen, is het belangrijk dat er zoveel mogelijk informatie wordt gegeven. Denk hierbij aan het kenteken, de kilometerstand en een aantal foto’s van het in- en exterieur.

 

Hoe kan ik een inruilwaarde voor mijn huidige auto ontvangen?

Het aanvragen van een inruilvoorstel is heel eenvoudig. Je kunt deze aanvragen door op de inruilbutton te klikken en het formulier in te vullen. Geef hierbij zoveel mogelijk informatie over de staat van je huidige auto (onder ander kenteken, kilometerstand, eventuele beschadigingen en extra opties etc.) zodat Auto Christiaan de waarde van de auto zo goed mogelijk kan inschatten.

 

Financiering

Kan ik de auto financieren?

Je kunt de auto of een deel hiervan financieren via Auto Christiaan. Op de occasionpagina kun je je gewenste financiering (aanbetaling, slottermijn en looptijd) aangeven en zie je direct het maandbedrag. Wanneer dit het maandbedrag is wat je wilt, klik je op aanvragen. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

 

Hoe kan ik een auto financieren?

Als je een auto wilt financieren kun je dit aangeven bij de aankoop. De verkoper begeleid je door het proces van een financiering en geeft aan welke documenten er nodig zijn om de financiering af te sluiten.

s

Vragen over occasions Wolvega?

Voor meer informatie over occasions of voor een eerlijk en gedegen advies kun je contact opnemen door te bellen naar 0527 211 240 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 21 62 17 28. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij van 09:00 tot 16:00 uur geopend. ’s Avonds en doordeweeks staan we je graag te woord op bovengenoemd 06-nummer.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop