Ontdek de occasions in Hoogeveen: ± 93 auto’s

Tweedehands auto’s in Hoogeveen kopen

Als je in Hoogeveen op zoek bent naar een Hoogeveen kun je eigenlijk in de hele stad en provincie terecht. Vooral op het bedrijventerrein de Wieken is de hoeveelheid autobedrijven hoog. Waar je vroeger alle autobedrijven bij langs ging om je te oriënteren, hebben we tegenwoordig de luxe van het internet. Met een klik op de knop krijg je een groot overzicht occasions. Afgestemd op jouw wensen.

 

Bereid je online voor je op de occasionzoektocht

We zeiden het net al: waar je vroeger alle showrooms in de buurt bij langsreed, kun je tegenwoordig met je laptop, iPad of telefoon snel en effectief op autojacht. Een bijkomend voordeel is dat je ook sneller bij andere garages terecht komt. Zo vind je op de website van Auto Christiaan een handig filtermenu, waarmee je onder andere de gewenste kilometerstand, het bouwjaar, de brandstof en transmissie makkelijk kunt selecteren. Als je een grote gezinsauto zoekt, valt bijvoorbeeld een driedeurs cabrio af. Maak je voor je werk veel kilometers? Dan is een diesel wellicht interessanter dan een benzineauto.

Optimale prijs-kwaliteitverhouding occasions in Hoogeveen

Dankzij de handige zoekfuncties is een tweedehands auto kopen in Hoogeveen makkelijker dan ooit. Wanneer je een aantal interessante occasions hebt gespot, is het belangrijk om naar een stukje kwaliteit te kijken. Controleer bijvoorbeeld het aantal eigenaren, de onderhoudshistorie en of de auto is voorzien van de Nationale AutoPas (NAP). Hiermee ben je verzekerd van de kilometerstand en het bouwjaar van de auto.

 

Bij Auto Christiaan ben je van bovengenoemde punten verzekerd. Het grootste deel van de voorraad komt rechtstreeks vanuit de lease, waardoor de occasions veelal van de eerste eigenaar en dealeronderhouden zijn. De onderhoudsboekjes vind je in het dashboardkastje. Indien dit niet het geval is, wordt het bij het kennismakingsgesprek of de proefrit netjes vermeld.

 

De occasion in Hoogeveen wordt van binnen en buiten gepoetst en gepolijst, zodat hij door een ringetje te halen is. Ook wordt de auto technisch nagekeken door onze vakkundige monteurs. Doordat er bij het autobedrijf ook een professionele werkplaats aanwezig is, bieden we de mogelijkheid om een pak of servicebeurt af te nemen bij aanschaf van de auto. Uiteraard tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast kunnen er extra’s zoals een trekhaak of getinte ramen aan de occasion worden toegevoegd om het helemaal af te maken.

Breng een bezoek aan Auto Christiaan

Breng een bezoek aan Auto Christiaan

Het is heerlijk om online auto’s te bekijken, maar voor een optimale beleving moet je een occasion toch in het echt bekijken. En vergeet het maken van een proefrit niet. We nodigen je van harte uit in onze showroom. We vertellen je graag alle ins en outs over de tweedehands auto die je hebt gezien. Ook kunnen we je informeren over een occasion leasen en de inruilmogelijkheden van je huidige auto. We verzekeren je in ieder geval van een marktconform prijs.

Laat een zoekopdracht achter

Heb je na lang speuren op het internet de juiste occasion in Hoogeveen niet gevonden? Laat een vrijblijvende zoekopdracht achter bij onze specialisten. Aan de hand van jouw wensen en eisen gaan onze verkopers op zoek naar de auto van je dromen. Zodra ze hem hebben gevonden, wordt er direct contact met je opgenomen. We streven ernaar om binnen 24 uur een geschikt exemplaar voor je te vinden.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

We ruilen je huidige auto graag in. Dit kan door een inruilvoorstel aan te vragen op de website of door langs te komen in de showroom, waarna je een marktconforme prijs ontvangt.

 

Hoe kan ik een inruilwaarde voor mijn huidige auto ontvangen?

Bij Auto Christiaan begrijpen we dat je vooraf wilt weten waar je aan toe bent. Daarom bieden we de mogelijkheid om een inruilvoorstel aan te vragen via de gelijknamige button. Vul het formulier zo zorgvuldig mogelijk in (onder andere kenteken, kilometerstand, eventuele beschadigingen, extra opties e.d.) zodat we de waarde van je huidige auto zo goed mogelijk kunnen inschatten.

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

De prijs van de auto is inclusief een geldige apk van minimaal 3 maanden. Daarnaast zetten we de auto op naam en wordt bij eventuele inruil de huidige auto gevrijwaard. Als kers op de taart ontvangt u een jaar lang gratis autowassen bij Auto Christiaan. Komt u langs voor onderhoud of reparatie? We zorgen dat er gratis vervangend vervoer voor u klaar staat. Tot slot bieden wij tegen een kleine meerprijs afleverpakketten aan met onder andere onderhoud, 24/7 mobiliteitsservice en garantie.

Voor meer informatie over deze auto of vragen over de onderhoudshistorie, financieringsmogelijkheden of een inruilvoorstel staat ons verkoopteam voor u klaar. Ook ’s avonds en in het weekend. U mag ons altijd bellen op 0527 29 13 22, een WhatsAppbericht sturen naar 06 21 62 17 28 of een e-mail verzenden naar info@autochristiaan.nl.

 

Kan ik de auto financieren?

Het hele aankoopbedrag of een deel hiervan kan gefinancierd worden via Auto Christiaan. We werken samen met een aantal leasepartijen waar de financiering onder gebracht kan worden. Op de pagina van de betreffende occasion kun je je gewenste financiering (aanbetaling, slottermijn en looptijd) aangeven, waarna je direct het maandbedrag ziet. Is dit het gewenste maandbedrag? Zodra je op aanvragen klikt, ontvang je binnen 24 uur een offerte.

s

Neem contact op over occasions Hoogeveen

Voor meer informatie over een occasion Hoogeveen van een specifiek merk, model of uitvoering kun je altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer je een vraag over en van de occasions in Hoogeveen hebt. We zijn bereikbaar op 0527 211 233. Buiten de openingstijden zijn wij iedere dag tot 22:00 uur te bereiken op 06 21 62 17 28. Liever appen? Ook dit is mogelijk.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoper