Populaire occasions in Lemmer

Tweedehands auto kopen in Lemmer

Natuurlijk kun je voor de oriënterende fase ook direct naar de website of showroom van Auto Christiaan gaan. Op onze site vind je een snel filtersysteem waardoor je eenvoudig een tweedehands auto in Lemmer vindt. Zo kun je onder andere filteren op het merk (bijvoorbeeld Audi, Skoda, Volvo of Peugeot), handgeschakeld of automaat en diesel, benzine en hybride.

 

Wanneer je alles hebt ingevoerd, worden alle occasions in Lemmer getoond die aan de eisen voldoen getoond. Als vanzelfsprekend kun je er ook voor kiezen om de opties open te laten. Selecteer bijvoorbeeld alleen het gewenste bouwjaar en budget. Hierdoor heb je niet alleen een ruime keuze, maar is de kans ook groot dat je positief verrast wordt door een andere tweedehands auto.

 

Voor iedereen in de regio Lemmer hebben wij een geschikte occasion. Ook wanneer je uit een van de buurtsteden komt zoals Heerenveen, Emmeloord, Urk, Luttelgeest of Espel. Heb je vragen of wil je meer informatie over een tweedehands auto in Lemmer? We zijn bereikbaar per mail op info@autochristiaan.nl en op ons vaste nummer 0527 291 322. ‘s avonds en in het weekend kun je ons telefonisch en via WhatsApp bereiken op 06 21 62 17 28.

Waarom een occasion in Lemmer kopen bij Auto Christiaan?

Transparant, eerlijk, vakbekwaam en no-nonsense. Daar staan we voor. Auto Christiaan staat vooral bekend om de Hollandse nuchterheid. Net zoals de nuchtere Fries. Naast de verschillende modellen, merken en types is er een factor die keer op keer terugkomt: alle auto’s die wij verkopen zijn jong gebruikte kwaliteitsoccasions. Een groot deel van de tweedehands auto’s komen vanuit de lease, waardoor ze afkomstig zijn van de eerste eigenaar en dealeronderhouden zijn.

 

Voordat de occasions te koop worden gezet, worden ze eerst technisch nagelopen door de monteurs. Hierdoor word je op een transparante en eerlijke manier geïnformeerd over de occasion in Lemmer. Doordat er bij het autobedrijf ook een professionele werkplaats zit, is het mogelijk om bijvoorbeeld voor aflevering een distributieriem te vervangen. Ook is het mogelijk om periodiek onderhoud uit te voeren of een trekhaak te monteren. Tot slot wordt de jong gebruikte auto van binnen-en-buiten uitgebreid gepoetst en gepolijs, waardoor hij straalt als nooit tevoren.

Auto niet gevonden? Laat ons op zoek gaan naar jouw droomauto

Auto niet gevonden? Laat ons op zoek gaan naar jouw droomauto

Het kan natuurlijk voorkomen dat de auto waar je naar op zoek bent er net niet tussen staat of net verkocht is. Niet getreurd. De specialisten van Auto Christiaan gaan graag voor je op zoek naar een occasion die perfect aansluit bij jouw voorkeuren en wensen. Zodra we de juiste auto hebben gevonden, nemen we direct contact met je op om een vrijblijvende proefrit in te plannen.

Veelgestelde vragen over occasion Lemmer

Occasions Lemmer

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Is dit mogelijk?

Ja, je kunt je huidige auto inruilen. Graag zelfs! Terwijl je een proefrit maakt in de auto waarin je geïnteresseerd bent, voert de verkoper een taxatie uit.

 

Is het mogelijk om een proefrit te maken?

Als vanzelfsprekend is dit mogelijk. Je ervaart een auto immer pas echt, wanneer je erin rijdt. We raden je wel aan om van tevoren een afspraak te maken. Op deze manier voorkomen we de teleurstelling dat er al in wordt proefgereden of dat de occasion net is verkocht.

 

Kunnen er extra accessoires (bijvoorbeeld getinte ramen) worden gemonteerd?

Ja, dit is mogelijk. Naast het in- en verkopen van dealeroccasions is Auto Christiaan gespecialiseerd in het onderhoud van auto’s. Hierdoor is er een professionele werkplaats aanwezig, waardoor het plaatsen van bijvoorbeeld een trekhaak, cruise control of parkeersensoren geen enkel probleem is.

 

Leasen

Is het mogelijk om een occasion te leasen?

Ja, je kunt bij Auto Christiaan een occasion leasen. In slechts drie stappen ben je de trotse eigenaar van een dealeroccasion. Zodra alle gegevens binnen zijn, ontvang je binnen 24 uur een offerte. Deze bevat ook het contract, zodat je – indien gewenst – de occasion kunt aanschaffen.

 

Wat is de looptijd van een leasecontract?

De looptijd van een financiering kun je zelf bepalen. Er is echter een minimale looptijd van 12 maanden. De maximale looptijd is 60 maanden. Heb je een leasecontract afgesloten voor bijvoorbeeld 30 maanden, maar wil je deze na 12 maanden beëindigen? Dit is mogelijk.

s

Meer weten over occasion Lemmer?

Wil je meer informatie over een tweedehands auto in Lemmer van een bepaald merk, model of uitvoering of heb je een vraag over een van de auto’s? Je mag ons altijd bellen op 0527 29 13 22, een WhatsAppbericht sturen naar 06 21 62 17 28 of mailen naar info@autochristiaan.nl.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop