Welke occasion in Marknesse is jouw favoriet?

Aanbod tweedehands auto’s in Marknesse

Als je op zoek bent naar een occasion in Marknesse met een optimale prijskwaliteitverhouding zit je bij Auto Christiaan goed. Door de hoge doorloopsnelheid is het assortiment met dealeroccasions zeer variërend. Hierdoor loont het zeker om de website regelmatig te bekijken. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in de showroom voor een kop koffie, gedegen advies of om gewoon een kijkje te nemen.

 

Zit je nog in de oriëntatiefase van de autozoektocht? We kunnen ons goed voorstellen dat je deze vanuit huis achter de laptop, iPad of telefoon doorloopt. Daarom hebben we een handige zoekfunctie op de website. Hierdoor vind je in no time de auto waar je naar op zoek bent. Klik op je gemak door de occasions in Marknesse en bekijk de vele foto’s. Zodra je een tweedehands auto hebt gezien die je aanstaat, is het natuurlijk tijd om hem in het echt te ervaren door middel van een proefrit. Maak eenvoudig een afspraak door te mailen naar info@autochristiaan.nl, een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 21 62 17 28 of te bellen naar 0527 29 13 22.

Breng een bezoekje aan Auto Christiaan

Breng een bezoekje aan Auto Christiaan

Online foto’s kijken is hartstikke leuk, maar een auto ervaar je toch het beste in het echt. Daarom nodigen we je van harte uit om het rijcomfort te ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit. Ook kun je op deze manier informatie inwinnen over bijvoorbeeld de inruilmogelijkheden en een occasion leasen. Onze verkopers staan je graag te woord. We nodigen je van harte uit in onze showroom in Blokzijl!

Auto Christiaan: transparant, vakbekwaam en no-nonsense

De topservice van een merkdealer. Maar dan tegen een betaalbare prijs. Om dit te kunnen garanderen, verkopen we niet alleen tweedehands auto’s in Marknesse maar heeft het autobedrijf ook een bekwame werkplaats. De jong gebruikte dealeroccasions worden eerst gecontroleerd door de monteurs, voordat ze te koop worden aangeboden. Daarnaast heb je de keuze uit een afleverpakket. De tweedehands auto wordt dan voorzien van een afleverbeurt en nieuwe apk, zodat je minimaal een jaar voorruit kunt. Is een trekhaak een absolute must? In overleg is alles mogelijk.

 

Ook wanneer je niet uit Marknesse komt, maar uit een van de buurtdorpen in de Noordoostpolder kun je terecht voor vakkundig onderhoud. Zo heb je al een all-in apk-keuring voor €34,95 all-in. Ook staat er gratis vervangend vervoer voor je klaar en wordt de auto na een bezoek aan de werkplaats gratis gewassen.

De zoektocht naar jouw droomauto

Is de auto die je op het oog had nét verkocht of staat de auto die je zoekt er niet tussen? Laat je niet afschrikken. Ons team met specialisten gaat aan de hand van jouw wensen en eisen op zoek naar de juiste occasion in Marknesse.

Veelgestelde vragen

Occasions Marknesse

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Het is mogelijk om je huidige auto in te ruilen, graag zelfs! Je kunt op de website doen met behulp van het inruilvoorstel, maar je bent ook van harte welkom in de showroom. De verkoper bekijkt de auto en maakt dan ter plaatse een inruilvoorstel.

 

Hoe ontvang ik een inruilwaarde voor mijn huidige auto?

Veel mensen vinden het prettig om vooraf te weten waar ze aan toe zijn. Daarom biedt Auto Christiaan de optie om op de website een inruilvoorstel aan te vragen. Vul het formulier in en geef zoveel mogelijk informatie over de staat van de huidige auto (onder andere het kenteken, kilometerstand, eventuele beschadigingen, extra opties e.d.) zodat we de waarde van de auto zo goed mogelijk kunnen inschatten.

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

De prijs van de auto is inclusief een geldige apk van minimaal 3 maanden. Daarnaast zetten we de auto op naam en wordt bij eventuele inruil de huidige auto gevrijwaard. Als kers op de taart ontvangt u een jaar lang gratis autowassen bij Auto Christiaan. Komt u langs voor onderhoud of reparatie? We zorgen dat er gratis vervangend vervoer voor u klaar staat. Tot slot bieden wij tegen een kleine meerprijs afleverpakketten aan met onder andere onderhoud, 24/7 mobiliteitsservice en garantie.

Voor meer informatie over deze auto of vragen over de onderhoudshistorie, financieringsmogelijkheden of een inruilvoorstel staat ons verkoopteam voor u klaar. Ook ’s avonds en in het weekend. U mag ons altijd bellen op 0527 29 13 22, een WhatsAppbericht sturen naar 06 21 62 17 28 of een e-mail verzenden naar info@autochristiaan.nl.

 

Onderhoud

Heeft de auto een onderhoudsbeurt gehad voor de aflevering?

Bij Auto Christiaan werken we met een servicepakket. Wanneer je hier voor kiest krijgt de auto voor aflevering een onderhoudsbeurt volgens het onderhoudsschema.

 

Waar kan ik het onderhoud laten uitvoeren?

Naast het in- en verkopen van auto’s heeft Auto Christiaan een professionele werkplaats. Onze vakbekwame monteurs voeren graag het onderhoud voor je uit.  Er staat gratis vervangend vervoer voor je klaar en de auto wordt na reparatie gratis gewassen.

 

Financiering

Kan ik de auto financieren?

Je kunt kiezen om het totaalbedrag of een deel hiervan te financieren. Auto Christiaan werkt samen met een aantal leasepartijen waar de financiering ondergebracht kan worden. Op de occasionpagina kun je je gewenste financiering (aanbetaling, slottermijn en looptijd) aangeven en zie je direct het maandbedrag. Zodra je op aanvragen klikt, ontvang je binnen 24 uur een offerte.

 

Is er een minimale of maximale looptijd?

Voor het financieren van een dealeroccasion is er een minimale looptijd van 12 maanden. De maximale looptijd is 60 maanden.

s

Meer weten over occasion Marknesse

Wil je meer informatie over een tweedehands auto van een bepaald merk, model of uitvoering of heb je een vraag over een van de auto’s? Je mag ons altijd bellen op 0527 29 13 22, een WhatsAppbericht sturen naar 06 29 60 54 88 of een e-mail verzenden naar info@autochristiaan.nl. Ook in het weekend en ’s avonds zijn we bereikbaar op het 06-nummer.

06 21 62 17 28

Ook via Whatsapp!

Christiaan Verkoop